Fakturaskanning

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

Fakturaskanning


Fakturaskanning

Din mobile, intelligente oppbevaring


Ønsker du at alle inngående fakturaer skal komme elektronisk? Vi skanner, tolker og konverterer fakturainformasjonen til en elektronisk datafil, som du igjen får levert rett inn i ditt økonomisystem – klar for remmittering!


Tjenesten omfatter postmottak, sortering, datafangst, registrering, samt avvikshåndtering.

Nærmere beskrivelse av tjenesten:


Vi etablerer mottak for papirfaktura, elektroniske PDF-fakturaer og elektroniske EHF-fakturaer i vårt meldingssenter (dere velger selv omfanget). I samarbeid med deg setter vi opp et forslag til informasjonsbrev til dine leverandører, med opplysninger om ny fakturaadresse og krav til fakturakvalitet. Når alle fakturaer går via oss, vil du motta alt i elektronisk format!


Postboksen tømmes hver dag til faste tider, og etter sortertering blir fakturaene klargjort for skanning på begge sider med oppløsning på minimum 300 DPI.


Vi benytter optisk tegngjenkjenning (OCR - optical character recognition) som er en teknikk for maskinell oversettelse/datafangst fra skannede bilder. Det benyttes både feltgjenkjenning og ledetekster som metode for datafangst for å sikre så gode data som mulig. I tillegg til den maskinelle datafangsten, sjekkes alle felt for feil og rettes før oversendelse til kunde.


Har du kanskje behov for at flere skal godkjenne en faktura, du trenger kanskje tilgang til din faktura på reise, eller rett og slett ønsker å slippe fysisk arkiv, -da er vår Fakturaflyt en rimelig inngang til full elektronisk fakturaflyt.


Fakturaflyt


Elektronisk fakturaflyt gir deg et sentralt sted for alle fakturaer, trygt lagret i vår norske sky. Dette gir blant annet raskere saksbehandling, redusert papirforbuk og full sporbarhet. Hos oss kommer du i gang uten store investeringer, og betaler basert på volum. I tillegg kan vi tilby fakturaskanning.

Nedenfor har vi listet opp noen av fordelene med elektronisk fakturaflyt fra Asheim Datapartner IT.


Spar Kostnader

•Ingen kopieringskostnader - fordi ingen trenger å ta lokal kopi av faktura

•Ingen manuell distribusjon av papirfaktura - ingen portokostnader

•Automatisk varsling før forfall – ingen purregebyr og rentenota

•Komplett elektronisk fakturaarkiv - tilgjengelig via internett

•Ingen manuell registrering – 100 % elektronisk klargjort for betaling i nettbank


Bli mer effektiv

•Dokumentene er alltid tilgjengelig fra der du måtte befinne deg

•Ingen bruk av tid til oppfølging og gjenfinning av fakturaer

•Elektronisk dokumentasjon overfor leverandører ved avviksbehandling

•Søkbart arkiv – søk på alle vitale begrep som forefinnes på fakturaen


Få bedre kontrol

•Ingen faktura kommer på avveie eller blir liggende i en skuff

•Integrert distribusjonslogg - tilfredsstiller revisors krav til sporbarhet.

•Full oversikt over alle ”ikke bokførte kostnader” - bedre likviditetskontroll, enkelt å gjøre riktige avsetninger i regnskapet, slik at resultatet for perioden viser alle utgiftene, også de som ennå ikke er godkjent av de ansatte.

•Prokurahåndtering – regel brukeretilgang, hvem som har tilgang til hvilke dokumenter, høyeste godkjenningsbeløp, og oppfølging av spesielle leverandører.


Vi ivaretar din sikkerhet

•Vi lagrer alle prosesserte dokumenter på servere i Norge, Asheim Datapartner IT tilfredsstiller alle myndighetenes krav til søkbar arkiv, sikker lagring, og sporbarhet.


EHF-aksesspunkt

•Asheim Datapartner IT tilbyr EHF-aksesspunkt slik at dine leverandører kan sende EHF-fakturaer (Elektronisk handelsformat) direkte inn i Compello, Visma eller UniMicro.

•Den elektroniske fakturaflyten vil forenkles betydelig ved å åpne for mottak av EHF-fakturaer fra dine leverandører.
KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         


EHF Elektronisk fakturabehandling


Vi har nå støtte for fremtidens digitale fakturahåndtering –Elektronisk Handelsformat (EHF). Ved å ta i bruk EHF-ordningen kan fakturaer og kreditnotaer sendes og mottas elektronisk, og leses direkte inn i fakturaflyt/ regnskapssystemet.


Spar tid, penger og miljø. Glem alt som heter porto, utskrift eller post. Fordelene ved å implementere EHF-løsningen er mange. Behandlingen av inngående fakturaer blir enklere og raskere, bokføringen av fakturaer blir automatisert, og du vil spare både tid og kostnader via mer effektive rutiner enn tidligere. I tillegg slipper du manuell postgang – EHF er fremtidens postkontor!


En slik løsning krever et aksesspunkt som er formidlingssentralen online for EHF fakturaer, slik at alle bilag blir samlet på ett sted. Vi ordner tilgang til EHF aksesspunkt gjennom å registrere dere hos Elma som er den overordnede «telefonkatalogen» for formidling av EHF fakturaer mellom private og offentlige selskap i Norge.NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

+47 970 21196

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.


ØNSKER DU Å VITE MER?

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.

Copyright @ All Rights Reserved