IoT

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

IoT


Tingenes internett - The internet of things - IoT


Du vil snart - det er kun snakk om noen år - leve i et samfunn der alle ting kan sende og motta meldinger. Det kalles tingenes internett, the internet of things - IoT. Alt rundt deg vil ha elektroniske kretser med software basert eller hardwired intelligens. Alle ting kan sende og motta meldinger, noen bare enkle meldinger, andre full kommunikasjon med tekst, bilde, lyd, video og intelligent software slik at de kan styre seg selv eller motta og sende meldinger om tilstand, utføre oppgaver, etc. Det kan være roboter som kan gjøre de oppgaver de er programmert for uten at du kan endre det på noen måte - du kan ikke be dem stikke av eller ti stille.

Alle disse tingene vil finnes overalt, og man kan ikke unnslippe. Øyne ser en ovenfra, følger alle bevegelser, sjekker varmen fra kroppen, hører hva man sier, kanskje kan de finne ut hva man tenker også når de får kunstig intelligens AI.


Vi går mot et samfunn der salget av nytt slikt utstyr vil ta helt av. Det vil bli større enn alt vi kjenner til i dag. Smarttelefoner, nettbrett, PC, Mac, og mer er bare småting - det nye vil bli mye størrre enn alt dette til sammen. Bilen din vil ha hundrevis av iP-adresser, kjøleskapet og alt inni det vil ha iP-adresser, klærne dine vil ha elektroniske brikker innsydd for kommunikasjon...... og mye mer.


IoT (Internett of Things)

Slutt på ventetiden - utnytt mulighetene


Aldri før har satsingen på Internet Of Things (IOT) eller Tingenes Internett vært større enn den er i dag. I Norge er vi langt fremme på kommunikasjon- og informasjonsteknologi. Dette gir oss muligheten til å ta i bruk denne nye teknologien nå, og hente ut de økonomiske fordelene dette gir.


Produktene og sensorene er der. Programvaren også.


Asheim Datapartner sammen med partnere kan  hjelpe deg  med å finne de rette komponentene og sette dem sammen i nye og effektive systemer.


Kontakt oss, og vi skal se hvilken mulighet som finnes..

Hent gevinsten - skap konkurransekraft


Prisen på teknologi har gått dramatisk ned. Kommunikasjonsmulighetene er forbedret. Morgendagens løsninger og forretningsmodeller er i stor utvikling og endring. Det er ikke lenger de store som spiser de små, men de raske som spiser de langsomme.


Asheim Datapartner sammen med partnere kan hjelpe deg å utvikle og realisere nye løsninger og forretningsmodeller.


Ta kontakt for uforpliktende samtale.

Effektiviser prosessene


At «alt» kan koples til Internet til lav kostnad gir uante muligheter  Nå kan du realisere gårsdagens dyre ønsker som en del av morendagens effektive løsning. Tilstandsbasert vedlikehold var i går en dyr drøm.  I dag er det en realitet.


Digitaliseringen gir mange muligheter, noen av dem er lønnsomme, andre ikke. Asheim Datapartner sammen med partnere hjelper deg å finne de rette løsningene.


Ta kontakt for uforpliktende samtale.

NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

+47 970 21196

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Copyright @ All Rights Reserved