Digitalisering

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

Digitalisering


Digitalisering

Din mobile, intelligente oppbevaring


Ønsker du at alle papir dokumenter og inngående fakturaer skal komme elektronisk? Vi skanner, tolker og konverterer fakturainformasjonen til en elektronisk datafil, som du igjen får levert rett inn i ditt økonomisystem – klar for remmittering!


Tjenesten omfatter postmottak, sortering, datafangst, registrering, samt avvikshåndtering.

Nærmere beskrivelse av tjenesten:


Vi etablerer mottak for dokumenter, papirfaktura, elektroniske PDF-fakturaer og elektroniske EHF-fakturaer i vårt meldingssenter (dere velger selv omfanget). I samarbeid med deg setter vi opp et forslag til informasjonsbrev til dine leverandører, med opplysninger om ny mottaks og fakturaadresse og krav til skriftkvalitet. Når alle dokument og fakturaer går via oss, vil du motta alt i elektronisk format!


Postboksen tømmes hver dag til faste tider, og etter sortertering blir dokumenter og fakturaene klargjort for skanning på begge sider om nødvendig med oppløsning på minimum 300 DPI.


For faktura se mer under Fakturaskanning. 

NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

+47 970 21196

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.


ØNSKER DU Å VITE MER?

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.

Copyright @ All Rights Reserved