Microsoft

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

Microsoft


Microsoft for små og mellomstore bedrifter.


Microsoft leverer løsninger som alle små og mellomstore bedrifter (SMB) må forholde seg til. Microsoft Windows og Microsoft Office-pakken er de to mest kjente produktpakkene som brukerne forholder seg til. I tillegg leverer Microsoft løsninger for bakrommet som servere, databasesystemer, e-postløsninger osv.


Microsoft har vært en preferert leverandør av data-løsninger gjennom flere tiår, med Windows servere for dokumenthåndtering, e-post håndtering og andre løsninger.  For å øke sikkerhet og tilgjengelighet har Microsoft gjort mange av disse løsningene tilgjengelig i skyen, og laget en pakke ut av denne. Pakken heter Office 365 og brukere kan velge hvilke deler av pakken man skal abonnere på avhengig av behov.

At det er sky-basert betyr her at serverne står i store data sentre der Microsoft har ansvaret for å holde vedlike både maskiner og programvare. Drift av sky-baserte løsninger gir en stor effektiviserings-effekt, som for brukerne vil merkes i form av redusert pris.

MICOSOFT OFFICE

I de siste årene har Microsoft i tillegg til software-pakker, begynt å satse på utleie av driftsmiljøer over nettskyen. Microsoft Azure ble lansert i 2010 og tilbyr stadig mer og mer funksjonalitet. Der leverer de blant annet serverløsninger, virtuelle datamaskiner, web-servere, databaser og datalagring. Microsoft sine løsninger er en viktig del av porteføljen, men de leverer også «konkurrerende» løsninger som Linux og MySQL.

Microsoft Office 365 og SMB


Microsoft Office 365 er også en tjeneste som blir levert over nettskyen. Office 365 er nye Microsoft Office og gjør det veldig enkelt for en SMB å ta i bruk løsninger som tidligere var forbeholdt større bedrifter og konsern. Det tradisjonelle innholdet i Office-pakken er:

•Word

•Excel

•Powerpoint

•Access

•Outlook

• samt flerel andre applikasjoner.

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

+47 970 21196

APPER

De tradisjonelle app'ene i Office-pakken tilbys i Office 365 også som web-app'er. Dvs at man ikke trenger å installere programmene. Man kan kjøre dem fra en nettleser. For å få full funksjonalitet må man derimot installere dem lokalt.

 

I Office 365 inkluderes i tillegg til det som er nevnt over:

•Onedrive for personlig lagring/backup i nettskyen

•Skype for lynmeldinger, videokonferanser, telefoni og online samarbeid

•Sharepoint for felles lagring av dokumenter/dokumenthåndtering og samarbeidsløsning i grupper, prosjekter og orginsasjoner

• samt flere andre

 

Det viktigste i Office 365 er kanskje at alle data er tilgjengelig over alt på nesten alle elektroniske enheter. Når data blir lagret på Onedrive eller Sharepoint, kan disse være tilgjengelige på mobil og nettbrett i tillegg til på PC. Dokumentene kan oppdateres mens man er på farten eller sitter i sofaen.

 

Spesielt disse nye løsningene forenkler og effektiviser hverdagen for ansatte i små og mellomstore bedrifter (SMB). Det blir enklere å dele og samarbeide på dokumenter med Sharepoint 365. Faktisk kan flere personer arbeide i samme dokument samtidig. Egne dokumenter kan lagres på Onedrive, og da blir de tilgjengelig for deg over alt så lenge du har tilgang til internett.

PRISER, PRISMODELL OG LISENSER

Tidligere kjøpte man produktene til Microsoft. Nå har de gått over til at man kjøper software som en tjeneste. Det vil si at man i stedet for å betale masse for produktene til å begynne med, så betaler man nå en månedlig pris for tjenestene.

 

Tjenestene kan kjøpes via forhandlere som f.eks Asheim Datapartner til den pris Microsoft har fastsatt. Dermed spiller det liten rolle for deg som kunde hvem du kjøper Microsoft-produktene av. Avtalemodellen kan se enkel ut, men velger man feil, så blir det straks komplisert. Derfor er det viktig å velge riktig modell når man kjøper. Vi i Asheim Datapartner har vært gjennom denne problemstillingen hos flere kunder.

 

Ved å kjøpe tjenesten via oss så kan vi hjelpe dere å velge riktig tjeneste på Office 365. Dette koster dere ikke noe ekstra, men dere får en forsikring om at dere har valgt rett. Om dere ønsker, så tilbyr vi i tillegg support på Office 365, noe de fleste andre andre forhandlere ikke gjør.


ASHEIM DATAPARTNER og Microsoft

 

Asheim Datapertner har satset på Microsofts produkter siden vi startet opp. og har dermed god erfaring med Microsoftprodukter. Vi arbeider også med Sharepoint. Vi leverer skytjenester med Microsoft-løsninger i samarbeid med Microsoft og TechData.


Våre kunder er små bedrifter hovedsakelig fra Bergen eller holder til rundt om i Hordaland/Sogn og Fjordane. Vårt fokus er på små og mellomstore bedrifter (SMB). Alle bruker de flere Microsoft-produkter.

 


Asheim Datapartner leverer og supporterer Microsofts løsninger for små og mellomstore bedrifter. Microsoft og SMB er vår spesialitet.


NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Copyright @ All Rights Reserved