Sharepoint

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

Microsoft Sharepoint


SharePoint

Ditt mobile, intelligente intranett


SharePoint er en web-basert plattform utviklet av Microsoft for å effektivt lagre, jobbe med og samarbeide om informasjon både internt og eksternt i en organisasjon. Dette kan være et dokument, liste, skjema, presentasjoner osv.


Del og administrer innhold, kunnskap og programmer for å styrke teamarbeid. Finn informasjon raskt, og samarbeid sømløst på tvers av organisasjonen.

NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

+47 970 21196

Enkel deling og sømløst samarbeid


SharePoint styrker teamarbeid med dynamiske og produktive gruppeområder for hvert prosjektteam og hver avdeling. Del filer, data, nyheter og ressurser. Tilpass området til å strømlinjeforme teamets arbeid. Samarbeid uanstrengt og sikkert med teammedlemmer i og utenfor organisasjonen, på tvers av PC-er Mac-er og mobile enheter.

Engasjer og informer organisasjonen din


Intranettområder og portaler bygger samhold og driver organisasjonens effektivitet ved å informere og engasjere de ansatte. Del felles ressurser og programmer. Kunngjør meldinger med rike, dynamiske sider og hold deg informert med tilpassede nyheter levert på startsiden for SharePoint og i SharePoint-mobilappene.

 
Forvandle forretningsprosesser

Få fart på produksjonen ved å forvandle prosesser, fra enkle oppgaver som meldinger og godkjenninger til kompliserte operasjonelle arbeidsflyter. Med SharePoint-lister og -biblioteker, Microsoft Flow og PowerApps kan du skape rike, digitale opplevelser med skjemaer, arbeidsflyter og tilpassede apper for hver enhet.

Utnytt kollektiv kunnskap

Du er bare et klikk unna det du leter etter, med kraftfullt søk og intelligente måter å finne informasjon, ekspertise og innsikt på. Du får informasjon til å ta beslutninger og veiledning til handlinger. Innholdsadministrasjonen i SharePoint sammen med koblinger og samtaler i Yammer gjør organisasjonen i stand til å spre kunnskap svært raskt.


Copyright @ All Rights Reserved