Drift og Sikkerhet

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

DRIFT OG SIKKERHET/SUPPORT

DE STOLER PÅ OSS


Drift og Sikkerhet - Support/Helpdesk.

Har du IT problem eller spørsmål? Kontakt oss.


Drift og sikkerhet.


Vi vil sørge for at du skal ha en trygg og enkel IT-hverdag som vokter kontaktpunkt mellom den digitale omverdenen og ditt IT-miljø. Antivirus holdes oppdatert, sikkerhetspakker fra Microsoft og mange andre programvareleverandører oppdateres fortløpende.

 

God support og kvalitet på service fra Asheim IT


Våre konsulenter er tilgjengelig for å sikre stabil og sikker drift 24 timer i døgnet. Vi har hjulpet våre kunder i mange år og har dermed god kjennskap til utfordringene kundene våre har.


Asheim IT har etablert et supportsystem som gjøre det enkelt for deg som kunde. Det vil si at du skal kunne få hjelp ved ett kontaktpunkt hos oss. Hvis vi ikke kan hjelpe deg med en gang, finner vi raskt ut hvem som kan utføre oppdraget og hvordan vi kan hjelpe deg.


Asheim IT Fjernhjelp

Send e-post til support@asheimit.no eller ring oss på

970 21196.
Fjernhjelp


Hvis du "er på nett" kan vi som regel hjelpe deg via Fjernhjelp. (Du klikker da på den blå knappen over.) Det kan hende at du får beskjed om å installere et program som heter TeamViewer. Dette programmet er et av verdens mest brukte programmer for å fjernstyre PCer. Når dette programmet kjører, oppgir du en kode til oss. Da kan vi "ta over" PCen din og hjelpe deg via fjernhjelp. Hvis det er noe vi må rette på på PCen din, greier vi som regel det via dette.


Sikkerhet ved fjernhjelp


Når du har installert verktøyet for fjernhjelp, kan vi hjelpe deg når du har behov for det. Du må oppgi en kode for at vi kan komme inn på PCen din. Dermed har du full kontroll og vi kan ikke komme inn på PCen din når du ikke vil.

NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

+47 970 21196

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Asheim Datapartner har den glede av å presentere noen av våre kunder.

Vert oppdatert etter hvert.

eaunrs

REMTHHAORIS

Rmreos

BINGE

KLIENTENS

VITNESBYRD


Vi vil her presentere noen vitnesbyrd fra noen av våre klienter.


Vert oppdatert.

Vert oppdatert

Vert oppdatert

Copyright @ All Rights Reserved