Nettside Drift

HJELPER BEDRIFTER

FOR Å OPPNÅ VEKST

Din lokale IT - partner

TJENESTER

Hjemmeside Drift


Hjemmeside i WordPress?

Ditt mobile, intelligente internett


Ikke skrem bort potensielle kunder ved å la dem tro at de har blitt sendt tilbake til 2015.


For når var det du oppdaterte innholdet på nettsiden din sist? For det er nemlig slik at de færreste bedrifter har egne personer til å ta seg av vedlikehold og drift av hjemmesiden. Det må nevnes at noen bedrifter har vært "flinke" og valgt å delegere dette arbeidet til en ansatt.


Dessverre så har denne personen nok av andre arbeideroppgaver og ta fatt på og bedriftens kanskje største salgsmaskin (nettsiden) faller derfor lenger og lenger ned på to-do-listen.

Dagene går og dokumentet du har kalt "Ting vi skal ha gjort på nettsiden" vokser seg gradvis større. For hvert punkt som legges til listen, desto mer utdatert blir nettsiden.


Før du vet ordet av det er siste nyhetssak fra 2015 og det har gått 4 år siden forrige prosjekt ble publisert.


De som ikke kjenner til din bedrift kan i verste fall tro at bedriften din er ute av drift grunnet manglende oppdateringer og utdatert innhold på nettsiden. Du vet selv at dette kan være nok til å skremme potensielle kunder over til din konkurrent.

Hva skjer med en hjemmeside som ikke blir oppdatert?


Det er i hovedsak tre ting som skjer med nettsider som ikke blir oppdatert og vedlikeholdt. En utdatert nettside vil få mindre trafikk fra søkemotorene, nettsiden blir tregere og risikoen for hackerangrep og nedetid øker. I tillegg vil en utdatert hjemmeside gi et dårlig førsteinntrykk som kan skremme vekk dine potensielle kunder.


1. Mindre trafikk

Lav synlighet hos Google reduserer trafikken til din nettside. Potensielle kunder som søker etter dine produkter/tjenester vil heller havne hos dine konkurrenter. Ingen trafikk - ingen salg!

Konsekvenser:

 • Lavere rangeringer på viktige søkeord
 • Redusert trafikk fra Google
 • Potensielle kunder finner deg ikke


2 – Tregere nettside

En treg nettside påvirker brukeropplevelsen for dine besøkende. Ting skal stadig skje raskere, og på nettet er dine konkurrenter kun et tasteklikk unna. I dag forventes det at alle nettsider lastes inn på under 3 sekunder. Du kan se om din hjemmeside oppfyller dette kravet her.

Konsekvenser:

 • Dårlig brukeropplevelse
 • Potensielle kunder velger heller en konkurrent
 • Færre konverteringer


3 – Risiko for hackerangrep

Utdatert programvare og manglende systemoppdateringer gjør nettsiden til et enkelt bytte for uvedkommende som kan ta kontroll over nettstedet. Nettsteder uten et gyldig SSL-sertifikat ("Grønn hengelås i nettleseren") utsetter seg for ekstra risiko for hackerangrep.

Konsekvenser:

 • Spam & uønsket epost
 • Økt risiko for nedetid og virus
 • Nettsiden overtas av uvedkommende

Hvordan fungerer det?l

STEG 1

DU TRENGER HJELP

Du har problemer med ditt WordPress-nettsted og du skulle gjerne ha gjort en eller flere endringer. Du er klar over at nettsiden ikke fungerer helt som den skal og du har bestemt deg for å endelig gjøre noe med det.

STEG 2

DEL TILGANG

Du velger den driftsavtalen som passer best til deg. Etter bestillingen fyller du ut kundeskjema som gir oss mer informasjon om ditt nettsted og hva du trenger hjelp til. Du oppgir også innloggingsinformasjon, slik at vi kan gjøre endringer og sørge for en trygg drift av ditt nettsted.

STEG 3

VI SIKRER TRYGG DRIFT

Vi mottar informasjonen fra deg og vil raskt sette i gang. Vi vil blant annet ta backup, oppdatere utvidelser og programvare, sikre nettsiden mot spam og andre tiltak som sikrer en trygg drift av nettsiden. I tillegg til at våre systemer holder nettsiden din frisk og rask, vil vi også manuelt feilsøke nettsiden, slik at vi plukker opp evnt. feil og mangler.

STEG 4

BE OM ENDRINGER

Dersom du velger Premium-pakken, kan du enkelt sende oss en epost og be om endringer. Dersom du ber om å endre nettsiden, blir innhold/endringer publisert innen 24 timer. Typiske oppgaver er å publisere ny prosjekter, endre på tekst og bilder, legge til nye produkter, publisere artikler med mer.

STEG 5

FOKUS PÅ VIKTIGERE OPPGAVER

Du har endelig fått kontroll på ditt nettsted og bruker nå tiden mer effektivt i din bedrift. Du har fått mer tid til viktige oppgaver som hjelper bedriften med å vokse videre. Du setter stor pris på at du enkelt kan sende en epost eller ringe, så blir nettsiden raskt oppdatert.
La oss oppdatere og vedlikeholde nettsiden, slik at du kan bruke tiden mer effektivt i din bedrift.

Med en 100 % oppdatert nettside kan du stolt vise frem dine nyeste prosjekter og referanser!

 

 

Standard pakke

SIKKER DRIFT

 • Oppdatering av rammeverk
 • Oppdatering av funksjoner
 • Sikkerhetskopi & backup
 • Beskyttelse mot spam & hackerangrep


Introduksjonstilbud:

 

549 kr

pr mnd


ordinær:  768 kr

 


Premium pakke

SIKKER DRIFT

 • Oppdatering av rammeverk
 • Oppdatering av funksjoner
 • Sikkerhetskopi & backup
 • Forebygging mot spam & hackerangrep

ENDRINGER

 • Publisering av nytt innhold
 • Endringer på eksisterende innhold
 • Opptil 2 timer pr kunde pr mnd


Introduksjonstilbud: 

1 190 kr

pr mnd


ordinær:  1665 kr

NYHETER & EVENTER


Nye nyheter og eventer finner du i IT-blogg eller FAQ side.

June 16, 2016

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis er på kontoret gjennom hele åpningstiden, så det er anbefalt å ta kontakt enten på telefon, epost, eller sende melding for å avtale tidspunkt. Vi tar ikke ansvar, dersom du skulle komme innom og vi ikke er til stede, såfremt vi ikke har en avtale

Nov 02, 2018

KONTAKT DETALJER


Asheim Datapartner

Åslia 51

       5115  ULSET

         

+47 970 21196

FØLG OSS


Vi er sosiale.

Følg oss gjerne på sosiale medier.

Copyright @ All Rights Reserved